Fragt og handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

PRISER
Alle priser er angivet i DK. Alle priser er inklusive dansk moms på 25%. Priserne inkluderer ikke forsendelsesomkostninger. Eventuelle skatter og/eller importafgifter ved forsendelse til udlandet betales af kunden.

BETALING
Betaling sker via Paypal.
Du kan betale med dit kreditkort, hvis du ikke har en PayPal konto.

ORDREBEKRÆFTELSE
Du modtager en ordrebekræftelse via e-mail efter din bestilling. I sjældne tilfælde kan en vare være udsolgt, hvorefter du hurtigst vil blive informeret via e-mail.

FORSENDELSE OG LEVERING
Ordre til DK leveres inden for 1 – 7 hverdage og til Europa inden for 3 – 14 hverdage fra ordren modtages. Leverings omkostninger i DK er 75 kr. pr. ordre og i Europa 140 kr. pr. ordre.
Leveringen sker via Post Nord DK
For øvrige udland kontakt mig på mail pia_baastrup@hotmail.com for forsendelses pris
Ordre afsendes ikke i weekender og helligdage. Der kan opstå forsinkelser i travle perioder.

RETUR
Du kan returnere din ordrer indtil 14 dage efter du har modtaget varen. Fortrydelsen skal anmeldes til mig på mail: pia_baastrup@hotmail.com senest 14 dage efter du har modtaget ordren og fra fortrydelsen skal varen være mig i hænde inden 14 dage. Returforsendelsen skal sendes til følgende adresse: Pia Baastrup, Strandgade 57 2. th. 1401 Kbh. K. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Indpakningen af varen skal være på samme måde som ved modtagelsen. Dette er meget vigtigt, så varen ikke går i stykker i transporten. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, til du er sikker på du vil beholde varen. Omkostninger til returnering afholdes af kunden. Når jeg har modtaget varen og godkendt returneringen, vil jeg overføre beløbet til din konto hurtigst muligt.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

GARANTI
Alle produkter er omfattet af den danske købelov, som giver dig 24 måneders reklamationsret. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Det betyder at du enten kan få varen, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen. Dette omfatter ikke defekter forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindelig slitage. Reklamationen gælder heller ikke for små afvigelser i de håndlavede produkter. Se afsnit håndlavede produkter. I tilfælde af en reklamation skal du kontakte mig på mail pia_baastrup@hotmail.com med dit ordrenummer, billeder af reklamationen samt en beskrivelse.

HÅNDLAVEDE PRODUKTER
Alle produkter laves i hånden, så hver ting er unik. Der kan derfor være små forskelligheder/afvigelser fra det billede du har set af varen på webshoppen, så som farvenuancer, en lille farveprik i glasuren, skævheder etc. De angivende mål på produkterne er ca. mål.
OBS! Porcelæn tåler opvaske maskine, men jeg anbefaler det ikke. Lertøj og stentøj tåler ikke opvaskemaskine. Se desuden beskrivelse under produkterne, hvis der anbefales en speciel håndtering af det enkelte produkt.

KLAGEMULIGHEDER
Har du en klage over et produkt, købt i min webshop, kan der sendes klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Link: www.forbrug.dk
Hvis du er kunde med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min E-mail adresse: pia_baastrup@hotmail.com

LAGERBEHOLDNING
Jeg forsøger at holde hjemmesiden opdateret, men kan dog ikke garantere at viste produkter er tilgængelige når din ordre bliver behandlet. Såfremt varen ikke er på lager vil denne blive annulleret. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt via e-mail herom.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Alle personlige oplysninger ved brug af webshoppen vil blive behandlet med yderste omhu. Gemte oplysninger vil ikke blive solgt eller brugt til andre formål end at sikre at du får den bedst mulige service.

VARENS STAND, VED MODTAGELSEN
Hvis varen er beskadiget når den modtages fra Pia Baastrup skal det anmeldes til mig på mail: pia_baastrup@hotmail.com senest 3. dage efter købet med billeder af beskadigelserne og beskrivelse heraf.

TVIVL OG SPØRGSMÅL
Du er meget velkommen til at kontakte mig hvis du har tvivl eller spørgsmål

Venlig hilsen, Pia Baastrup